Perspective

EXCLUSIV City Insurance, cel mai mare vânzător de RCA, vândut în 3-6 luni. Pentru România au fost pregătite produse de asigurare consacrate în Germania

EXCLUSIV City Insurance, cel mai mare vânzător de RCA, vândut în 3-6 luni. Pentru România au fost pregătite produse de asigurare consacrate în Germania

astăzi, 06:41

Bodo Herold, reprezentant al fondului Berlin London Beteiligungs despre care Profit.ro a scris în premieră că vrea să preia City Insurance, are deja întâlniri cu cei mai importanți brokeri de asigurare din România.

 • Piața apartamentelor de lux din Manhattan este o catastrofă, spune un investitor în imobiliare
  Piața apartamentelor de lux din Manhattan este o catastrofă, spune un investitor în imobiliare
  sâmbătă, 15:18

  Șeful fondului de investiții în real estate Starwood Property Trust, spune că segmentul apartamentelor de lux din cea mai râvnită zonă a New York-ului s-a deteriorat abrupt în ultimele luni, iar piața închirierilor este slabă.

 • ANALIZĂ Alternativa actuală la concentrarea de pe piața gazelor semnalată de CE: Gazprom sau băieții deștepți
  ANALIZĂ Alternativa actuală la concentrarea de pe piața gazelor semnalată de CE: Gazprom sau băieții deștepți
  vineri, 17:00

  Piața en-gros a gazelor naturale rămâne extrem de concentrată, 75% din aceasta fiind deținută de doar 3 jucători, a avertizat Comisia Europeană în raportul de țară, fără însă a preciza detaliat alternativele de care ar dispune România la această situație. În 2015, cotele de piață ale principalilor jucători de pe această piață erau de 22,49% (OMV Petrom), 22,47% (Romgaz) și 20,29% (GDF Suez Energy România).

 • Marile companii japoneze și-au trimis vineri angajații mai devreme acasă. Orele suplimentare au generat o criză medicală
  Marile companii japoneze și-au trimis vineri angajații mai devreme acasă. Orele suplimentare au generat o criză medicală
  vineri, 16:26

  Marile companii din Japonia, precum și instituțiile statului, și-au trimis vineri angajații acasă la ora 15 (8 ora României), într-o încercare de a rezolva două dintre marile probleme cu care se confruntă țara: cheltuielile de consum reduse și nenumăratele ore suplimentare făcute de angajați, care au generat o adevărată criză medicală națională, cunoscută drept „karoshi” sau moartea din cauza suprasolicitării organismului, relatează AFP.

 • DOCUMENT Aproape 50 de senatori PSD au pregătit un proiect privind schimbarea Constituției
  DOCUMENT Aproape 50 de senatori PSD au pregătit un proiect privind schimbarea Constituției
  vineri, 16:17

  Un grup de aproape 50 de senatori PSD au pregătit un proiect privind schimbarea Constituției, care stabilește că un referendum pe această temă poate fi organizat în ultima duminică a perioadei de 30 de zile de la data adoptării propunerii. Proiectul este motivat de autori prin necesitatea unor "proceduri clare aplicabile tuturor inițiativelor de revizuire a Constituției".

 • România începe anul pe un munte de bani
  România începe anul pe un munte de bani
  vineri, 15:00

  Cantitatea de bani din sistemul financiar românesc este cu 9% mai mare decât în urmă cu un an, creația monetară fiind susținută de emisiunile de titluri de stat și de creditul pentru locuințe în lei. Cele aproape 26 miliarde de lei ar urma să se regăsească în rata măsurată a inflației. „O să fie presiune pe prețuri din toate părțile”, spune un analist financiar.

 • Adjunctul Ambasadei M. Britanii: După Brexit, am vrea în continuare să-i atragem pe cei mai buni care pot să studieze și să lucreze în Regatul Unit
  Adjunctul Ambasadei M. Britanii: După Brexit, am vrea în continuare să-i atragem pe cei mai buni care pot să studieze și să lucreze în Regatul Unit
  vineri, 13:13

  Șef-adjunctul de misiune al Ambasadei Marii Britanii în România, Adam Sambrook, a afirmat, vineri, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene după Brexit, că se dorește în continuare atragerea celor mai buni cetățeni care pot să studieze și să lucreze în Regatul Unit, care nu vrea să piardă ”contribuția masivă” a acestora în economie și societate.

 • EXCLUSIV În locul timbrului de mediu, Guvernul pregătește o taxă auto de intrare în orașe, cu stickere colorate
  EXCLUSIV În locul timbrului de mediu, Guvernul pregătește o taxă auto de intrare în orașe, cu stickere colorate
  vineri, 12:45

  Guvernul pregătește pentru proprietarii de mașini, în locul timbrului de mediu, introducerea unei taxe de poluare sub formă de vignetă, diferențiată ca valoare în funcție de gradul de poluare al autoturismului, șoferii urmând să aibă acces în diferite zone ale marilor orașe doar pe baza unui sticker colorat lipit pe parbriz. Sistemul este deja aplicat în Germania și pregătit acum și pentru România. Surse oficiale confirmă informația.

 • Așteptările analiștilor CFA privind situația economică a României s-au înrăutățit puternic în ianuarie
  Așteptările analiștilor CFA privind situația economică a României s-au înrăutățit puternic în ianuarie
  vineri, 09:27

  Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România, calculat pe baza estimărilor membrilor organizației, a scăzut în ianuarie cu 6,4 puncte față de luna precedentă, la 54,9 puncte, nivel minim din septembrie 2016, ca urmare a anticipăriii unor condiții semnificativ mai slabe în următorul an și a percepției înrăutățite asupra situației economice actuale, arată datele publicate de CFA.

 • Compania de Drumuri cere șoferilor să ignore un document
  Compania de Drumuri cere șoferilor să ignore un document
  joi, 20:56

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cere șoferilor să ignore un document, dacă l-au primit în trafic pentru o contravenție, anunțându-i însă în același timp că în perioada următoare vor primi procesul verbal de constatare a contravenției.