Must read

Fitch menține ratingurile României la nivelul BBB-, cu perspectivă stabilă

Fitch menține ratingurile României la nivelul BBB-, cu perspectivă stabilă

astăzi, 12:21

Fitch Ratings a menținut vineri seara ratingul României pentru datoriile pe termen lung în lei și în valută, la nivelul BBB-, cu perspectivă stabilă, a anunțat agenția de evaluare financiară într-un comunicat.

 • Transelectrica, licitație de peste 244 milioane lei pentru mentenanță strategică. Singurul ofertant este filiala SMART SA
  Transelectrica, licitație de peste 244 milioane lei pentru mentenanță strategică. Singurul ofertant este filiala SMART SA
  astăzi, 12:00

  Transelectrica, operatorul sistemului național de transport al energiei electrice, controlat de stat prin Ministerul Economiei cu peste 58% din acțiuni, a scos la licitație un contract pe 3 ani de servicii și lucrări strategice la instalațiile din gestiunea sa, în valoare estimată totală de 244,3 milioane lei cu tot cu TVA.

 • Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare - autorități
  Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare - autorități
  astăzi, 11:04

  Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune că nu există nicio autorizație emisă de către primărie pentru Clubul Bamboo, care a ars azi dimineață, precizând că administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizației de funcționare, dar acesta era incomplet și a fost retras pentru completare. Reprezentanții ISU spun că localul funcționa cu aviz de incendiu, dar fără autorizație.

 • Prețul retragerii din acționariatul BCR va fi stabilit de Deloitte și anunțat la începutul lui martie. SIF Oltenia se judecă în continuare cu banca
  Prețul retragerii din acționariatul BCR va fi stabilit de Deloitte și anunțat la începutul lui martie. SIF Oltenia se judecă în continuare cu banca
  astăzi, 10:00

  Acționarii minoritari care vor să le fie răscumpărate de către Banca Comercială Română titlurile deținute, drept pe care l-au câștigat nevotând în AGA hotărârea de fuziune din grupul BCR, vor afla la începutul lunii martie prețul pe care banca este obligată să-l plătească. Între timp, cel mai important acționar minoritar, SIF Oltenia, contestă în justiție hotărârea de fuziune luată în AGA BCR din noiembrie, la care nu a participat.

 • Pe Profit Insider, Guvernul are pe masă proiectul celei mai importante fuziuni în turism
  Pe Profit Insider, Guvernul are pe masă proiectul celei mai importante fuziuni în turism
  astăzi, 08:25

  Guvernul are pe masă proiectul celei mai importante fuziuni în turism. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ștefan Dumitru, director general al IFN ExtraFinance
  Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ștefan Dumitru, director general al IFN ExtraFinance
  astăzi, 08:01

  Articole de presă citite în ultima perioadă de Ștefan Dumitru, director general al IFN ExtraFinance

 • Primul anunț al Casei Albe după învestirea lui Trump: SUA vor dezvolta un sistem antirachetă "de ultimă generație!''
  Primul anunț al Casei Albe după învestirea lui Trump: SUA vor dezvolta un sistem antirachetă "de ultimă generație!''
  ieri, 20:57

  Administrația Trump intenționează să dezvolte un sistem de apărare antirachetă “de ultimă generație”, pentru a se apăra de atacuri lansate de Iran și Coreea de Nord, a anunțat Casa Albă vineri, la câteva minute după învestirea în funcție a noului președinte, relatează Reuters.

 • FOTO&VIDEO Donald Trump a depus jurământul și a devenit al 45-lea președinte al Statelor Unite. Proteste de stradă și conflicte cu poliția
  FOTO&VIDEO Donald Trump a depus jurământul și a devenit al 45-lea președinte al Statelor Unite. Proteste de stradă și conflicte cu poliția
  ieri, 19:11

  Republicanul Donald Trump a depus jurământul pe scările vestice ale Capitoliului și a devenit al 45-lea președinte al Statelor Unite.

 • Pe Profit Insider, prețul retragerii din acționariatul BCR
  Pe Profit Insider, prețul retragerii din acționariatul BCR
  ieri, 18:59

  Prețul retragerii din acționariatul BCR, cu detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

 • VIDEO Cât de „revoluționară” va fi Administrația Trump
  VIDEO Cât de „revoluționară” va fi Administrația Trump
  ieri, 18:50

  Declarațiile de intenție, dar mai ales persoanele numite în funcție, trădează o schimbare majoră a politicii Statelor Unite ale Americii sub conducerea noului președinte Donald Trump. Abandonarea proiectelor de globalizare pentru o întoarcere către naționalismul economic, atacarea directă a fundamentelor intelectuale ale stângii și o întoarcere către un conservatorism strict ar urma să fie liniile directoare ale acțiunii strategice a Americii în următorii ani. Astăzi, Trump și-a preluat mandatul la Casa Albă.