VIDEO Decizie pentru Sorin Oprescu în Grecia. Primele imagini după fuga din România

VIDEO Decizie pentru Sorin Oprescu în Grecia. Primele imagini după fuga din România

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2022

Parchetul Curții de Apel Grecia a decis miercuri ca Sorin Oprescu să rămână în arest în Grecia, urmând ca instanța elenă să decidă dacă acesta va fi extrădat. Reamintim că fostul primar al Capitalei - condamnat definitiv vineri la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție și dat în urmărire de către Poliția Română după ce a fugit din România - a fost prins marți la Atena.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Pe numele lui Sorin Oprescu autoritățile din România au emis un mandat european de arestare, iar miercuri Parchetul Curții de Apel de la Atena a decis ca fostul primar - reținut marți în Grecia - să rămână în arest până la judecarea cererii de extrădare de către instanță, potrivit Antena 3.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale

Sorin Oprescu era inclus de Poliția Română pe lista persoanelor urmărite, iar pe numele lui era emis mandat european de arestare, după ce nu a fost găsit de polițiști și nici nu s-a predat pentru a fi încarcerat. Marți, el a fost prins și reținut la Atena.

Sursa video: Antena 3

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin oprescu
grecia
atena