Trei pasaje rutiere vor fi construite pe DN1

Trei pasaje rutiere vor fi construite pe DN1
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2022

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat protocoale de colaborare cu reprezentanții Consiliului Județean Prahova pentru construcția a trei pasaje rutiere pe DN1 la Sinaia și Azuga, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

"Aceste pasaje, așteptate atât de oamenii din zonă, cât și de cei care tranzitează DN1, vor fi foarte utile pentru fluidizarea traficului rutier pe traseul București - Sinaia", a anunțat ministrul.

Ministrul Transporturilor anunță începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din autostrada Sibiu-Făgăraș. Lucrările vor dura trei ani CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor anunță începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din autostrada Sibiu-Făgăraș. Lucrările vor dura trei ani

El a precizat că pasajele rutiere vor fi situate la intersecția DN 1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud), la intersecția DN 1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord) și la intersecția DN 1 cu Strada Prahovei (Azuga), scrie Agerpres.

Ministrul Transporturilor a precizat că finanțarea lucrărilor este asigurată din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaje rutiere
dn1