FOTO Nou brand de telefoane lansat în România

FOTO Nou brand de telefoane lansat în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

Human Mobile Devices (HMD) a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
Șeful Google search și-a avertizat angajații despre ”noua realitate operațională” și le-a cerut să fie mai rapizi CITEȘTE ȘI Șeful Google search și-a avertizat angajații despre ”noua realitate operațională” și le-a cerut să fie mai rapizi

HMD Pulse Pro are o cameră frontală de top de 50 MP. Cu două degete în semn de salut poate fi pornită funcția „Selfie Gesture Navigation”.

FOTO Nou brand de telefoane lansat în România

HMD Pulse Pro este disponibil în trei nuanțe: Glacier Green, Twilight Purple și Black Ocean. Iar culorile nu se rezumă la telefon: Pulse Pro Glacier Green are un încărcător asortat, care se vinde separat.

Tranzacție: Companiile românești Vertical Digital și Sons of Coding, cumpărate de Eleco pentru 1,5 milioane euro CITEȘTE ȘI Tranzacție: Companiile românești Vertical Digital și Sons of Coding, cumpărate de Eleco pentru 1,5 milioane euro

Frații mai mici ai HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse, oferă o autonomie de până la 59 de ore, fac parte tot din „Generația 1 de dispozitive reperabile” și vin în aceleași trei nuanțe.

FOTO Nou brand de telefoane lansat în România

HMD Pulse+, care poate fi achiziționat la un preț de 699 de lei, dispune de o cameră foto principală de 50 MP și un senzor de profunzime de câmp de înaltă calitate, în timp ce HMD Pulse, realizează echilibrul perfect între accesibilitate, performanță și reparabilitate. Cu o cameră foto de 13 MP, care vine cu o funcție AI HDR inclusă și optimizări automate ale tonurilor de piele, HMD Pulse costă doar 599 de lei.

HMD Pulse+ și HMD Pulse vor fi disponibile începând din luna mai și HMD Pulse Pro va fi disponibil la o dată ulterioară.

HMD (Human Mobile Devices) produce smartphone-uri și sub brandul Nokia, anul trecut începând producția de telefoane Nokia 5G în Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
hmd
smartphone