Nokia și Ericsson se bat pentru un contract STS de aproape 10 milioane de euro

Nokia și Ericsson se bat pentru un contract STS de aproape 10 milioane de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 16 mai 2024

Ericsson Telecommunications Romania și Nokia Networks vor să furnizeze către Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) echipamente, licențe și soluții specializate pentru un sistem de comunicații de bandă largă destinat furnizării de servicii beneficiarilor instituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

"Obiectul achiziției constă în furnizarea de echipamente, licențe și soluții specializate necesare pentru "Sistem de comunicații de bandă largă punct la multipunct destinat furnizării de servicii beneficiarilor STS", inclusiv servicii de instalare, configurare, punere în funcțiune, operaționalizare și instruire, pentru telecomunicatii speciale/ infrastructuri critice", scrie în anunțul de participare la licitație.

Contractul a fost estimat la 9,71 milioane de euro, fără TVA, și se va încheia pe o perioadă de 3 ani de la atribuire.

Aproape 1.000 de localități, inclusiv sate, vor fi conectate la rețele de internet de mare viteză, într-un proiect de 100 milioane euro. Oportunități pentru firme de orice dimensiune CITEȘTE ȘI Aproape 1.000 de localități, inclusiv sate, vor fi conectate la rețele de internet de mare viteză, într-un proiect de 100 milioane euro. Oportunități pentru firme de orice dimensiune

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
comunicatii
licitatie
oferte
nokia
ercisson