Claudiu Bisnel, fondator Brisk Group, invitatul ediției Legile Afacerilor din această seară, Live, pe Profit NEWS TV

Claudiu Bisnel, fondator Brisk Group, invitatul ediției Legile Afacerilor din această seară, Live, pe Profit NEWS TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2024

Claudiu Bisnel, fondator Brisk Group – lider de piață în România pe zona de consultanță în construcții, cu proiecte de aproximativ 3 miliarde de euro, vine în această seară în studioul Profit NEWS TV pentru a povesti telespectatorilor despre perspectiva pe care compania o are asupra segmentelor industriei imobiliare din România, cu o trecere în revistă a implicării Brisk în domeniul infrastructurii aeroportuare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Cu o extindere mai departe de granițele tării, promotoare a dezvoltării de relații cu alte state, Claudiu va detalia și despre participarea companiei la Passenger Terminal Expo 2024, în cadrul British Aviation Group.

Așadar, ne vom pune centurile de siguranță, în călătoria pilotată de către fondatorul Brisk Group, începând cu ora 21:00, live, pe Profit NEWS TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
claudiu bisnel
brisk group
profit news tv