CONFIRMARE FOTO Cel mai mare lanț de restaurante fast-food din Finlanda vine în România

CONFIRMARE FOTO Cel mai mare lanț de restaurante fast-food din Finlanda vine în România

Foto Hesburger

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2024

Hesburger, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din Finlanda și țările Baltice și unul dintre cele mai cunoscute din Europa, intră pe piața din România și deschide primul restaurant la Râmnicu Vâlcea, informație anunțată de Profit.ro din vara anului 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Business de familie, cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger operează în prezent în 9 țări și are peste 470 de restaurante.

Auchan mărește prețul pentru fiecare recipient cu sigla SGR CITEȘTE ȘI Auchan mărește prețul pentru fiecare recipient cu sigla SGR

Cu o investiție de 300.000 euro și o suprafață de 80 de metri pătrați,  restaurantul Hesburger se află la etajul al doilea al centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, în zona food court-ului. Prin inaugurarea acestui nou local au fost create 30 de noi locuri de muncă. 

"Am decis să intrăm pe piața din Romania în urma unei analize amănunțite a pieței locale și credem în potențialul de dezvoltare de aici. Avem o experiență solidă de expansiune în regiune, în special în țările Baltice și în Bulgaria.

În prezent, avem discuții pentru locații noi în diferite orașe din România, printre care și București. Ne propunem să deschidem 10 noi restaurante Hesburger la nivel național în primul an, în urma unor investiții de peste 8 milioane euro”, spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director Hesburger. 

CONFIRMARE FOTO Cel mai mare lanț de restaurante fast-food din Finlanda vine în România

Compania finlandeză, fondată de Heikki Salmela împreună cu soția sa, Kirsti Salmela, și-a început afacerea de fast-food în 1966, în micul oraș Naantali.

McDonald’s pregătește un meniu american ieftin, pentru clienți afectați de scumpiri. Acțiunile cresc CITEȘTE ȘI McDonald’s pregătește un meniu american ieftin, pentru clienți afectați de scumpiri. Acțiunile cresc

De-a lungul anilor, Hesburger și-a extins lanțul de restaurante la nivel internațional, iar acum numără 272 de locații în Finlanda, 60 în Lituania, 51 în Estonia și Letonia, 29 în Bulgaria, 7 în Ucraina, 2 în Germania și unul în Polonia. În anul 2023, cifra de afaceri din vânzări pentru toate restaurantele Hesburger din Finlanda a fost de 286 mil. eur, iar pentru cele situate în afara Finlandei, de 172 mil. eur.
Hesburger are peste 6.000 de angajați doar în Finlanda, iar, la nivel internațional, numărul total al angajaților depășește 8.700 de persoane.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
burger
hesburger
finlanda