Euforia provocată de concursul Eurovision stimulează călătoriile spre orașul suedez Malmo

Euforia provocată de concursul Eurovision stimulează călătoriile spre orașul suedez Malmo
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

Euforia provocată de concursul Eurovision a dus la creșterea căutărilor privind călătoriile în orașul costier Malmo din sudul Suediei cu 176% între septembrie 2023 și aprilie 2024, a anunțat compania spaniolă de rezervări online eDreams ODIGEO, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Concursul Eurovision, cel mai mare eveniment de acest tip din lume, se va desfășura la Malmo în perioada 7-11 mai, după ce cântăreața suedeză Loreen a câștigat ediția de anul trecut, organizată la Liverpool, scrie Agerpres.

Drum Greenfield – PMB va cere scoaterea din fondul forestier a 0,3 hectare, pentru a asigura accesul în cartierul de la marginea Bucureștiului CITEȘTE ȘI Drum Greenfield – PMB va cere scoaterea din fondul forestier a 0,3 hectare, pentru a asigura accesul în cartierul de la marginea Bucureștiului

Autoritățile locale preconizează că ediția din acest an va atrage 100.000 de vizitatori în cel de-al treilea oraș ca mărime din Suedia.

Căutările de călătorie în orașul danez Copenhaga, care se află la mai puțin de 50 de kilometri distanță de Malmo, au crescut cu 34% în perioada menționată, a precizat compania eDreams ODIGEO.

Turiștii din Franța s-au declarat cei mai doritori să călătorească pentru a asista la acest concurs muzical, reprezentând aproape o cincime din totalul turiștilor, fiind urmați de vizitatori din Germania și din Statele Unite.

Concursul Eurovision se desfășoară într-o perioadă marcată de obicei de o activitate turistică scăzută, între Paște și începutul vacanțelor de vară.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurovision
malmo