ULTIMA ORĂ VIDEO Premierul pro-rus al Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

ULTIMA ORĂ VIDEO Premierul pro-rus al Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2024

Premierul pro-rus al Slovaciei Robert Fico a fost împușcat și dus la spital, anunță publicația DennikN. El a fost împușcat în localitatea Handlova. Incidentul s-a produs în fața Casei de Cultură, unde se întrunea guvernul în ședință, când premierul a venit în mijlocul oamenilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

UPDATE Un oficial din partea partidului Smer al lui Fico a confirmat pentru The Guardian că premierul a fost împușcat în abdomen și se află în operație.

Robert Fico a suferit răni la abdomen, picioare și brațe.

Reporterul DenníkN a fost în apropiere și a auzit mai multe împușcături. Apoi a văzut cum prim-ministrul a fost ridicat de la sol de către gărzile de securitate și urcat într-o mașină, scrie G4Media.ro.

Balcanii, dincolo de ce se vede la suprafață: Confruntarea dintre Rusia și Occident CITEȘTE ȘI Balcanii, dincolo de ce se vede la suprafață: Confruntarea dintre Rusia și Occident

Potrivit martorilor care au fost la fața locului, Fico a venit la oamenii care l-au salutat și apoi s-au tras mai multe focuri de armă. Fico a căzut apoi la pământ.

Presupusul agresor a fost liniștit și reținut de poliție. Poliția a izolat zona, iar centrul cultural a fost evacuat. Serviciile de securitate s-au ocupat de siguranța celorlalți membri ai guvernului.

FOTO Parada de la Moscova s-a încheiat după nici o oră. Prin ce se remarcă discursul lui Putin CITEȘTE ȘI FOTO Parada de la Moscova s-a încheiat după nici o oră. Prin ce se remarcă discursul lui Putin

Robert Fico, președintele unui partid populist, s-a remarcat printr-o retorică pro-rusă și anti-occidentală.

viewscnt
Afla mai multe despre
robert fico
slovacia