Amazon Music testează un generator de playlist-uri bazat pe inteligență artificială

Amazon Music testează un generator de playlist-uri bazat pe inteligență artificială
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 apr 2024

Amazon anunță că a început să testeze funcții de inteligență artificială generativă prin care utilizatorii serviciului său de muzică pot crea liste de melodii pe bază de comenzi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

După Spotify, acum Amazon testează un instrument de AI prin care utilizatorii pot folosi limbajul natural pentru a crea liste personalizate de melodii.

Maestro, cum îl numește Amazon, permite utilizatorilor să scrie comenzi pe baza cărora să fie create liste de melodii. Comenzile pot face referire la activități, emoții și sunete, putând include și emoji-uri.

SkyShowtime lansează două noi televiziuni de filme în România CITEȘTE ȘI SkyShowtime lansează două noi televiziuni de filme în România

Pentru a ajuta utilizatorii la început, Amazon Music va afișa și o serie de sugestii în partea de jos a ecranului, pe care aceștia le pot folosi pentru a vedea cum funcționează Maestro.

Amazon avertizează utilizatorii că, la fel alte instrumente de AI generativ, Maestro ar putea să nu producă rezultatele așteptate de la bun început.

Maestro este acum disponibil în beta pe iOS și Android în Statele Unite. Acesta va oferi mai multe funcții abonaților plătitori, decât celor care folosesc versiunea cu reclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon music
playlist
inteligență artificială
muzică