ONG-urile și grupurile informale pot primi microgranturi de până la 8.000 lei pentru proiecte în folosul bucureștenilor

ONG-urile și grupurile informale pot primi microgranturi de până la 8.000 lei pentru proiecte în folosul bucureștenilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2022

ONG-urile, dar și grupurile informale vor putea beneficia de microgranturi în cadrul Programului de bugetare participativă pentru tineri, conform unui proiect supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Potrivit proiectului inițiat de către consilierul general Ionuț Aruxandei (USR), programul va fi organizat și implementat de Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București - Proedus, având un buget în valoare totală de un milion de lei. Programul se va adresa tinerilor cu vârste cuprinse între 14-35 de ani, scrie Agerpres.

Conform documentației atașate, inițiativa reprezintă un răspuns la solicitările și nevoile ONG-urilor sau grupurilor informale de tineret, punând accent pe activitățile civice și în beneficiul comunității bucureștene.

Bugetul total al apelului de proiecte, pentru anul 2022, este de 900.000 lei, la care se adaugă 100.000 lei pentru diversele cheltuieli în ceea ce privește vizibilitatea, organizarea și derularea apelului.

viewscnt
Afla mai multe despre
microgranturi
ong