Praf saharian deasupra României marți și în prima partea zilei de miercuri

Praf saharian deasupra României marți și în prima partea zilei de miercuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

Administrația Națională de Meteorologie anunță că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marți și în prima partea zilei de miercuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

”În perioada 23 aprilie ora 09 – 24 aprilie ora 13, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei. Această masă de aer va fi deasupra României marți (23 aprilie) și în prima parte a zilei de miercuri (24 aprilie)”, precizează ANM.

VIDEO Elevi români, campioni mondiali la robotică, în SUA CITEȘTE ȘI VIDEO Elevi români, campioni mondiali la robotică, în SUA

Depunerile de praf vor putea fi observate în zonele și în intervalele în care va ploua, scrie News.ro.

În după-amiaza zilei de miercuri, masa de aer încărcată cu particule de praf saharian se va deplasa spre nord-est și se va îndepărta de România.

viewscnt
Afla mai multe despre
prah saharian
romania