Spartan a deschis un restaurant în Mega Mall pentru care estimează vânzări de 600.000 euro în primul an

Spartan a deschis un restaurant în Mega Mall pentru care estimează vânzări de 600.000 euro în primul an
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 30 aug 2016

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o nouă unitate în Mega Mall București, după o investiție de 70.000 euro, și estimează vânzări de circa 600.000 de euro în primul an de activitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

În prezent, Spartan deține 24 de restaurante în toată țara, iar rețeaua își propune să deschidă câte un restaurant în toate centrele comerciale din Capitală.

“Extinderea noastră în București, în această a doua zonă, s-a bazat pe succesul restaurantului Spartan din Sun Plaza Shopping Center, primul deschis în București și inaugurat în mai 2014.”, a declarat Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, care a preluat franciza Spartan pentru Mega Mall București.

Planul de dezvoltare a rețelei Spartan pentru București include deschiderea a încă trei noi restaurante pentru anul în curs și inaugurarea a încă două în 2017. Acestea se vor adăuga celor din Sun Plaza și Mega Mall, și vor fi deschise atât de Spartan Food Restaurante, compania deținută de Constantin Puiu, cât și de alți francizați.

“Extinderea în Capitală se produce ca o mișcare firească, pentru că Bucureștiul a confirmat că este potrivit ca destinație strategică pentru franciza Spartan. Bucureștenii apreciază conceptul original, stilul de meniu și orientarea noastră către mâncare sănătoasă, factori ce ne diferențiază de majoritatea fast-food-urilor existente la ora actuală pe piață”, declară Ștefan Mandachi, CEO Strong MND, compania deținătoare a francizei Spartan.

AFI Europe vrea să înceapă construcția la AFI Brașov în acest an și să-l inaugureze în primăvara anului 2018 CITEȘTE ȘI AFI Europe vrea să înceapă construcția la AFI Brașov în acest an și să-l inaugureze în primăvara anului 2018

Spartan este o rețea de restaurante care a plecat de la un concept de inspirație grecească, parte din grupul de francize Strong MND, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 de Ștefan Mandachi și numără 24 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii și alte 13 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 15 orașe din țară: Suceava, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva.

Spartan Food Restaurante este firma care a primit franciza Spartan pentru Mega Mall. Compania a fost înființată de Constantin Puiu în anul 2014 și a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
restaurant
mega mall