GEFCO și Dacia extind parteneriatul logistic pentru a livra și în Belgia mașinile produse în România

GEFCO și Dacia extind parteneriatul logistic pentru a livra și în Belgia mașinile produse în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2017

GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, anunță extinderea parteneriatului cu Automobile Dacia, facilitând livrarea pe cale ferată către Belgia a vehiculelor produse de Dacia la Mioveni. GEFCO România va oferi, de asemenea, soluții de transport pentru distribuția vehiculelor finite la reprezentanțele Dacia din zona Benelux, Marea Britanie, țările nordice și piețele din America de Sud.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Automobile Dacia este unul dintre cei mai de încredere parteneri GEFCO, alături de care am construit o colaborare solidă pe termen lung, astfel că suntem încântați să anunțăm extinderea acesteia. Potrivit planului strategic de dezvoltare al GEFCO Group, prioritatea numărul 1 este aceea de a face parte din strategia de dezvoltare a clienților noștri. Avem convingerea că acest parteneriat cu baze solide va susține pe mai departe dezvoltarea regională și operațională a Automobile Dacia, consolidând, în același timp, abilitatea noastră de a satisface cerințele clienților noștri prin oferirea de excelență operațională și prin gestionarea eficientă a costurilor acestora,” a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Parteneriatul dintre GEFCO România și Automobile Dacia a început în anul 2008, când GEFCO România a devenit primul operator logistic responsabil de transporturile feroviare ale Dacia, odată cu reluarea livrării de vehicule finite pe calea ferată de către producătorul auto.

GEFCO România a alocat parteneriatului cu Automobile Dacia o medie de peste 150 de vagoane de tren și peste 200 de camioane. 

Uzina Dacia din Pitești a produs în 2017 doar 20% din cele 150.000 de Sandero vândute în UE. Restul de 80% au fost fabricate în Maroc CITEȘTE ȘI Uzina Dacia din Pitești a produs în 2017 doar 20% din cele 150.000 de Sandero vândute în UE. Restul de 80% au fost fabricate în Maroc

Înființată în 2005, GEFCO România este una dintre principalele subsidiare din regiuna Balcanilor ale GEFCO Group, totalizând 112 angajați în toate cele 7 sucursale ale sale.

Cu o prezență în 150 de țări din cinci continente, GEFCO a obținut o cifră de afaceri de 4,2 miliarde de euro în 2016 și are 12.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
gefco romania
dacia