O firmă din grupul creat de Sebastian Ghiță va furniza Armatei licențe Microsoft de aproape 10 milioane de lei

O firmă din grupul creat de Sebastian Ghiță va furniza Armatei licențe Microsoft de aproape 10 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 dec 2016

Ymens Teamnet va furniza Ministerului Apărării Naționale un număr de 8.000 de licențe software Microsoft, contractul fiind atribuit pentru 9,8 milioane de lei, fără TVA, în urma unei licitații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pachetul software va include aplicații de editare, formatare și partajare a documentelor, pentru calcul tabelar și pentru colaborare și mesagerie, se precizează în documentația licitației.

Cu o durată de 3 ani, contractul a fost estimat la 13,3 milioane de lei, fără TVA.

Teamnet va inaugura primul centru din România pentru cercetare și dezvoltare în domeniul roboților autonomi, în 2017 CITEȘTE ȘI Teamnet va inaugura primul centru din România pentru cercetare și dezvoltare în domeniul roboților autonomi, în 2017

La licitație au mai depus oferte Asseco SEE Romania, Net Brinel, HP Romania și Pheonix IT.

Grupul de firme Teamnet, din care face parte și Ymens Teamnet, a fost creat de deputatul Sebastian Ghiță. El afirmă că a vândut acțiunile grupului la jumătatea anului 2012.

Ymens Teamnet a înregistrat afaceri de 66,2 milioane de lei în 2015, de la 26,2 milioane de lei în 2014, iar pofitul net a urcat de la 38.486 lei la 5,3 milioane de lei, la finele anului trecut.

Acționarii societății sunt Teamnet International – 52,02%, TNI Stock Invest – 25,25% și Invest Guidance – 22,73%.

Principalul obiect de activitate al Ymens Teamnet este “activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”, potrivit Ministerului Finanțelor Publice.

În luna octombrie a acestui an, acționarii au hotărât extinderea obiectul de activitate al societății cu activitatea secundară cod CAEN 3040 - fabricarea vehiculelor militare de luptă, conform termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
armata
microsoft
licente software
mapn
licitatie
ymens teamnet
contract