Taxa TVR va fi colectată și de către RCS&RDS

Taxa TVR va fi colectată și de către RCS&RDS
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2016

Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune a aprobat încheierea unui contract de mandat cu RDS&RCS pentru colectarea taxei TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

RCS&RDS va colecta taxa TV de la clienții de energie ai companiei, la fel ca furnizorii cu care TVR are contract. Taxa este colectată, în prezent, de către Electrica, Enel Energie Muntenia, Enel Energie, CEZ și E.ON.

Operatorul telecom a câștigat de la începutul anului peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, printre clienți numărându-se Arhivele Naționale, Ministerul Apărării Naționale (UM 02489 Galați), Romsilva (Direcția Silvică Argeș), Inspectoratul de Poliție Sălaj, Apă Canal 2000 Pitești sau autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM). În portofoliul RCS&RDS se mai află Banca Națională a României, RA-APPS, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, orașele Dolhasca, Jimbolia sau Sfântu Gheorghe.

Printre clienți se află și TVR. RCS&RDS a câștigat licitația organizată de Societatea Română de Televiziune pentru furnizarea de energie electrică și va încasa 2,2 milioane de lei, fără TVA. Contractul este valabil până în iulie 2017.

EXCLUSIV Vila fostului șef din ADS condamnat în dosarul ICA, vândută și nu prea de Fisc. Cumpărătorul nu a vărsat banii și ar putea suporta daune CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Vila fostului șef din ADS condamnat în dosarul ICA, vândută și nu prea de Fisc. Cumpărătorul nu a vărsat banii și ar putea suporta daune

RCS&RDS s-a autorizat la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) ca furnizor de energie electrică în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piața de energie OPCOM.

Operatorul deține mai multe firme care operează parcuri fotovoltaice.

Anul trecut, compania a consemnat o cifră de afaceri de 2,69 miliarde de lei, de la 2,31 miliarde de lei în anul precedent, în timp ce pierderile au scăzut cu de la 71 milioane de lei la 22,9 milioane de lei.

Operatorul telecom este deținut de omul de afaceri Zoltan Teszari.

viewscnt
Afla mai multe despre
rcs&rds
tvr