Apple va aduce îmbunătățiri importante tabletelor iPad

Apple va aduce îmbunătățiri importante tabletelor iPad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iun 2021

Următoarele versiuni de iPad OS vor avea funcții superioare de multitasking, iar tabletele iPad Pro ar urma să poată fi încărcate wireless, printr-un sistem similar celui folosit de iPhone 12.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Luni seara debutează târgul WWDC 2021, de data aceasta virtual, iar o parte dintre noutățile care urmează a fi anunțate au fost deja aflate, pe surse, de publicația americană Bloomberg.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Apple a fost criticată, în ultima vreme, pentru funcționalitatea limitată a sistemului de operare folosit de iPad, în special în comparație cu potențialul mare oferit de hardware. În acest sens, Apple este pregătită să facă un pas în remedierea diferențelor și să vină anul acesta cu un sistem superior de multitasking.

Versiunea de anul acesta de iPadOS va îmbunătăți și suportul pentru widget-uri, care va fi adus la același nivel cu cel de pe iPhone și va permite plasarea liberă pe ecranul principal a widget-urilor.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Apple va continua să vină și cu noi opțiune privind intimitatea. Una dintre noutățile în acest sens va fi un panou de control în care utilizatorii vor putea vedea, în detaliu, ce date colectează fiecare aplicație instalată în parte.

În același timp, Apple lucrează la nouă versiune de iPad Pro, care va fi lansată anul viitor și va avea sticlă, în loc de aluminiu, pe spate.

Compania americană a ales sticla special pentru ca cea mai performantă tabletă a sa să poată fi încărcată wireless. Sistemul de încărcare wireless va fi similar cu MagSafe, cel care este folosit în prezent de iPhone 12.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tablete
ipad