Damen Shipyards Mangalia lansează o amplă campanie de recrutare

Damen Shipyards Mangalia lansează o amplă campanie de recrutare
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iun 2023

Damen Shipyards Mangalia, cel mai mare șantier maritim din sud-estul Europei, lansează o amplă campanie de recrutare a forței de muncă, pentru a completa echipa cu 227 de noi salariați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

“Am decis să extindem și să dezvoltăm echipele, în mod special cele direct productive, care aduc plus valoare în șantier, să îmbunătățim procesele în corelație cu cerințele pieței de profil, să eficientizăm comunicarea și să accelerăm  programele de creștere a eficienței și productivității în șantier. Actualul plan de producție cere o suplimentare a angajaților calificați și necalificați, cu posibilitatea calificării la locul de muncă.

Ne dorim să ne creștem echipa, dar mai mult decât atât, ne dorim să creștem activitatea la Șantierul Damen Mangalia, pentru ca, în final, să ajungem la o dezvoltare considerabilă a economiei regionale și să fim un jucător relevant în industria de profil pe termen mediu și lung“, declară Liana Constantin, Corporate Affairs Director al Damen Shipyards Mangalia.

Schimbare de strategie - Digi renunță la cartele preplătite CITEȘTE ȘI Schimbare de strategie - Digi renunță la cartele preplătite

Compania caută forță de muncă pentru lăcătuși,  sudori, tubulatori, mecanici, maiștri producție și alți specialiști în domeniu.

Șantierul naval Damen Shipyards Mangalia (DSMa) lucrează în prezent la 2 proiecte de platforme de transport de energie eoliană offshore, pentru compania norvegiană Aker Solutions.

În toamna trecută, operatorul șantierului anunța că Damen Mangalia ar putea produce platforme pentru turbine eoliene plutitoare de mari dimensiuni.

Regina Maria semnează o nouă achiziție CITEȘTE ȘI Regina Maria semnează o nouă achiziție

Șantierul Naval DAMEN Mangalia este situat pe coasta Mării Negre și funcționează ca un joint venture între Ministerul Economiei, reprezentat prin Șantierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia și DAMEN Holding B.V. Acesta din urmă a preluat și deține managementul operațional al șantierului, începând cu data de 20 iulie 2018.

Șantierul Naval DAMEN Mangalia dispune de trei docuri, având o lungime totală de 982 de metri și un spațiu de andocare ce se întinde pe 1.6 kilometri și poate asigura o capacitate totală de debitare a tablei de 15.000 tone/lună. Docurile, cu o lățime de 48 și 60 de metri, permit abordarea construcției și conversiei de nave și structuri maritime de mari dimensiuni, precum nave și structuri offshore.

Suprafața totală a șantierului de aproximativ 1 milion m2 face din acesta cel mai mare șantier din România, unul dintre cele mai mari din Europa și cel mai mare din cadrul Grupului DAMEN.

România găzduiește două șantiere navale mari și complet echipate, care sunt Șantierul DAMEN Shipyards Galați și Șantierul DAMEN Shipyards Mangalia.

Cu peste 3.300 de angajați și peste 1.000 de angajați în cadrul subcontractorilor, aceste șantiere navale au o experiență vastă în construcția și proiectarea de nave. În fapt, DAMEN a produs peste 400 de nave pentru piața externă, inclusiv peste 30 de nave militare pentru 13 state, printre care se numără membri NATO și UE.

viewscnt
Afla mai multe despre
damen shipyards mangalia
locuri de munca