FOTO Interagro, controlat de Ioan Niculae, și-a scos la vânzare cabana de vânătoare

FOTO Interagro, controlat de Ioan Niculae, și-a scos la vânzare cabana de vânătoare

Inquam Photos

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 4 mar 2024

Grupul Interagro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae și aflat în insolvență din 2016, fiind în reorganizare judiciară, a scos la vânzare o cabană de vânătoare din Gura Teghii (județul Buzău), cu 4,5 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Imobilul dispune și de un teren în suprafață de 9.643 mp, este concesionat de la primăria comunei.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

FOTO Interagro, controlat de Ioan Niculae, și-a scos la vânzare cabana de vânătoare

Interagro este unul din cei mai mari actori agroindustriali integrați ai României,  operând șase fabrici de îngrășăminte și peste 47.000 de ha de teren agricol. Deține și operează, de asemenea, fabrici de procesare produse agricole și investește constant în turism și sport.

Grupul se află însă în insolvență, iar proprietarul Ioan Niculae, inițial dat în urmărire după ce a plecat în Italia, a fost arestat în luna februarie 2021. El a fost condamnat de Curtea de Apel București la cinci ani de închisoare într-un dosar în care este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcționari publici și înalți demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilități fiscale privind subvenționarea achiziției de îngrășăminte chimice.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

În timp, Interagro a scos la vânzare mai multe active.

La finele anului 2020, Profit.ro a anunțat că Interagro a scos la vânzare și un pachet de acțiuni reprezentând 66,46% din capitalul social al Interagro Transporturi SRL, companie cu afaceri de 6,66 milioane de lei în 2019. Valoarea pachetului de acțiuni a fost stabilită la 21,38 milioane de lei, fără TVA.

De asemenea, Hotelul Inter din stațiunea Venus a fost cumpărat de familia Becali, fiind revândut la scurt timp.
viewscnt
Afla mai multe despre
interagro transporturi
vanzare
actiuni
cirt
ioan niculae