Germania limitează viteza maximă pe autostrăzi din cauza caniculei

Germania limitează viteza maximă pe autostrăzi din cauza caniculei
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2019

Canicula a determinat autoritățile germane să impună miercuri restricții de viteză chiar și pe acele secțiuni de autostradă pe care în mod normal nu există limite de viteză, semn că temperaturile extreme afectează cea mai mare economie a Europei, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Germania are 13.000 km de autostrăzi și este singura țară din Europa ce nu are o limită superioară de viteză peste tot, scrie Agerpres.

Soros și alți miliardari americani susțin că vor introducerea unei taxe pe averea superbogaților. Măsura, estimată să genereze venituri de 3.000 miliarde dolari în 10 ani CITEȘTE ȘI Soros și alți miliardari americani susțin că vor introducerea unei taxe pe averea superbogaților. Măsura, estimată să genereze venituri de 3.000 miliarde dolari în 10 ani

Autoritățile federale au decis să reducă limita de viteză până la 100 de kilometri pe oră pe unele secțiuni de autostradă, de teamă că temperaturile neobișnuit de mari ar putea provoca crăpături la suprafața autostrăzilor, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Agenției pentru autostrăzi.

Potrivit Administrației naționale pentru meteorologie din Germania, miercuri temperaturile ar putea depăși valoarea record pentru luna iunie, de 38,2 grade Celsius, fiind posibil să fie depășit chiar și recordul istoric de temperatură, 40,3 grade Celsius, înregistrat în luna iulie 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
limita viteza