Toate ştirile

Apple cere în instanță despăgubiri de 1 miliard de dolari de la Qualcomm

Apple cere în instanță despăgubiri de 1 miliard de dolari de la Qualcomm

astăzi, 18:00

Apple cere, în instanță, despăbubiri de 1 miliard de dolari de la Qualcomm, procesul venind la doar câteva zile după ce guvernul SUA a dat în judecată producătorul american de echipamente pentru dispozitive mobile, informează Reuters.

 • BNR suplimentează cu 3 milioane de lei contractul Aedificia Carpați pentru reabilitarea sucursalei Constanța
  BNR suplimentează cu 3 milioane de lei contractul Aedificia Carpați pentru reabilitarea sucursalei Constanța
  astăzi, 18:00

  BNR mai plătește aproape 3 milioane de lei constructorului Aedificia Carpați pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii sucursalei Constanța, imobil de patrimoniu situat în piața Ovidiu, construit în anul 1913 pentru a deveni Hotel Mercur. Lucrările, începute în 2014, după trei ani de tergiversări ale licitațiilor, ar fi trebuit să se încheie inițial la jumătatea anului trecut, după care termenul a fost prelungit până la finele anului, însă nu a fost respectat, iar fondurile s-au dovedit insuficiente.

 • Câteva mii de turiști și-au achiziționat vacanțe prin magazinul online al Lidl
  Câteva mii de turiști și-au achiziționat vacanțe prin magazinul online al Lidl
  astăzi, 16:00

  Câteva mii de turiști și-au achiziționat vacanțe din magazinul online de servicii turistice lansat la jumătatea anului trecut de retailerul Lidl, depășind așteptările companiei. Printre cele mai achiziționate vacanțe s-au numărat sejururile pe litoral, circuitele turistice și croazierele, iar ca destinații au fost România, Spania, Grecia, Cipru și Italia, potrivit datelor transmise la solicitarea Profit.ro.

 • Două cazuri de gripă aviară la Galați
  Două cazuri de gripă aviară la Galați
  astăzi, 15:52

  Autoritațile sanitar-veterinare din județul Galați au confirmat, sâmbătă, al doilea caz de gripă aviară, la o altă lebădă care a fost găsită moartă, pe 18 ianuarie, tot pe albia râului Bârlad, în zona comunei Ivești, după ce vineri a fost confirmat primul caz, iar autoritățile au adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea răspândirii acestei boli.

 • Poliția a audiat 15 persoane în dosarul deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo - surse
  Poliția a audiat 15 persoane în dosarul deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo - surse
  astăzi, 15:44

  Cincisprezece persoane au fost audiate, sâmbătă, până la ora transmiterii acestei știri, la Poliția Capitalei, în dosarul penal deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo, spun surse judiciare.

 • Fitch menține ratingurile pentru București, datorită performanțelor operaționale ridicate
  Fitch menține ratingurile pentru București, datorită performanțelor operaționale ridicate
  astăzi, 15:24

  Compania de evaluare financiară Fitch a menținut constante ratingurile pentru București, cu perspectivă stabilă, datorită performanțelor operaționale ridicate, susținute de un nivel al datoriilor și al serviciului acestora conform cu calificativele și a bazei de impozitare solide.

 • FOTO Unde a locuit până acum Donald Trump și cum arată camerele Casei Albe
  FOTO Unde a locuit până acum Donald Trump și cum arată camerele Casei Albe
  astăzi, 14:00

  Noul președinte al SUA, Donal Trump, locuiește de mulți ani, împreună cu familia, într-un penthouse cu 3 etaje aflat în Trump Tower din New York. Acum, el se va muta în camerele Casei Albe. Tot acum, casa din cartierul newyorkez Queens, în care Donald Trump a locuit până la vârsta de 4 ani, a fost scoasă la vânzare. Cum arată toate aceste spații.

 • Fitch menține ratingurile României la nivelul BBB-, cu perspectivă stabilă
  Fitch menține ratingurile României la nivelul BBB-, cu perspectivă stabilă
  astăzi, 12:21

  Fitch Ratings a menținut vineri seara ratingul României pentru datoriile pe termen lung în lei și în valută, la nivelul BBB-, cu perspectivă stabilă, a anunțat agenția de evaluare financiară într-un comunicat.

 • Răspunsul, prieteni, e trist și grotesc. Răspunsul e: Beciul Domnesc!
  astăzi, 12:11

  De fiecare dată când intră la bulău un politician, un patron de agenție de turism se ascunde sub pat și plânge. Unde au zburat vremurile minunate de acum câțiva ani când luxul era lux, iar barosanii își luau familia și dădeau ocol lumii pe vapor pentru 40-50.000 de euro?

 • Transelectrica, licitație de peste 244 milioane lei pentru mentenanță strategică. Singurul ofertant este filiala SMART SA
  Transelectrica, licitație de peste 244 milioane lei pentru mentenanță strategică. Singurul ofertant este filiala SMART SA
  astăzi, 12:00

  Transelectrica, operatorul sistemului național de transport al energiei electrice, controlat de stat prin Ministerul Economiei cu peste 58% din acțiuni, a scos la licitație un contract pe 3 ani de servicii și lucrări strategice la instalațiile din gestiunea sa, în valoare estimată totală de 244,3 milioane lei cu tot cu TVA.