Enache, carmangeria La Cosmin: Pentru mine, antreprenoriatul a fost o provocare greu de gestionat, din cauza birocrației, dar cu pași mici facem lucruri mari!

Enache, carmangeria La Cosmin: Pentru mine, antreprenoriatul a fost o provocare greu de gestionat, din cauza birocrației, dar cu pași mici facem lucruri mari!
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 29 nov 2022

După ce a lucrat 18 ani ca măcelar în România și Marea Britanie, Cosmin Enache a deschis o carmangerie în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov și caută acum noi locații pentru desfacerea produselor în București.

Măcelăria funcționează din 2021 într-o clădire nouă, construită cu o finanțare BT Mic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
Dana Mitan, Call Me Cake: Totul a început cu joaca din bucătărie; plănuim 2 sau chiar mai multe locații în galeriile comerciale ale marilor retaileri CITEȘTE ȘI Dana Mitan, Call Me Cake: Totul a început cu joaca din bucătărie; plănuim 2 sau chiar mai multe locații în galeriile comerciale ale marilor retaileri

Gama de produse include atât carne proaspătă cât și semipreparate - mici, cârnați, hamburgeri, pastramă, carne de vită maturată.

“Volumul încasărilor și al clienților noi au crescut semnificativ (după inaugurarea noului spațiu, n.r.). Datorită sprijinului și consilierii personalului BT Mic am finalizat proiectul într-un timp scurt, având în vedere că parcurgeam dificila perioadă a pandemiei”, spune Cosmin.

El recunoaște că, din cauza birocrației, antreprenoriatul s-a dovedit la început o provocare greu de gestionat, dar răbdarea și perseverența pot aduce, mai târziu, rezultatele așteptate.

“Cu pasi mici facem lucruri mari”, afirmă Cosmin, exemplificând cu creșterea cifrei de afaceri de 129%, anul trecut, față de 2020.

Anii de antreprenoriat au adus noi responsabilități, sacrificii dar multe satisfacții și împliniri, mai spune el.

Acest articol este parte din proiectul de susținere a afacerilor mici, powered by BT Mic. Pe lângă partea de finanțare, BT Mic este alături de antreprenorii săi prin programe de educație antreprenorială și de accelerare, precum și prin campanii de promovare a acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
la cosmin
carmangerie