Andreea Roșca a vorbit la Profit LIVE despre noul său proiect

Andreea Roșca a vorbit la Profit LIVE despre noul său proiect
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2016

Trăim înconjurați de o mare nesfârșită de informație despre business. Ce cifre de afaceri previzionează antreprenorii? Ce planuri de extindere au? Cui au vândut și pentru ce sume? Ca și cum ar fi suficient să știm că o afacere a crescut cu 15% sau a scăzut cu 3% pentru a înțelege ce deosebește un succes de un eșec. Dar nu este. Știm extrem de puține lucruri despre ceea ce se întâmplă dincolo de cifre, în măruntaiele companiilor clădite de antreprenorii români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Succesul sau eșecul nu țin de o ecuație matematică sau de o formulă aplicată exact. Țin mult mai mult de neumărate decizii luate în fiecare moment, de mentalitate, de experiență și de un nesfârșit șir de acțiuni. Țin, cu alte cuvinte, de oameni, nu de matematică.

“Interviurile Andreei Roșca” sunt o incursiune în mintea și viața oamenilor care construiesc unele dintre cele mai mari, mai interesante sau mai inovative afaceri românești. Cine sunt acești oameni, cum gândesc ei și de ce iau deciziile pe care le iau?

Seria de interviuri începe joi, 26 mai, cu Levente Hugo Bara, omul pe care media l-a denumit “Regele Condimentelor”. Un antreprenor care a crescut într-un sat uitat de lume din Ardeal, care își conduce viața după filozofia budistă și afacerea de la Alba Iulia după principii japoneze.  

Andreea Roșca este jurnalist, scriitor și un pasionat explorator al lumii antreprenoriale. Este, împreună cu Monda Dîrțu, co-autorul cărții “Cei care schimbă jocul”, singura carte românească care privește în culisele unora dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din țară. A dezvoltat, împreună cu Mona Dîrțu, Sorin Axinte și profesorul american Stuart Read, un program de training pentru antreprenori și companii bazat pe principiile gândirii antreprenoriale. Este unul dintre fondatori și membru de board al Fundației Romanian Business Leaders.

Mai multe detalii despre proiect va oferi chiar Andreea Roșca, astăzi, la emisiunea Profit LIVE, a cărei invitată este, începând cu ora 16.00. Emisiunea va putea fi urmărită AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
interviurile andreei rosca
andreea rosca
proiect
antreprenor
profit live