Optimism în rândul petroliștilor americani: uraganul Harvey nu le va afecta activitatea pe următoarele șase luni

Optimism în rândul petroliștilor americani: uraganul Harvey nu le va afecta activitatea pe următoarele șase luni
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 30 sep 2017

Majoritatea directorilor companiilor de petrol și gaze americane nu se așteaptă ca efectele uraganului Harvey să le afecteze afecteze activitățile în următoarele șase luni, reiese dintr-un sondaj efectuat de departamentul de energie al Rezervei Federale din Dallas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Chestionați dacă afacerile lor vor fi afectate în următoarele șase luni, 62% dintre respondenți au spus "deloc", 30% că se așteaptă ca afacerile lor să fie ușor afectate, în timp ce 8% susțin că activitatea lor va fi afectată moderat sau sever.

55% dintre directori chestionați cred că va exista un efect ușor negativ asupra întregului sectorul energetic în următoarele șase luni.

ELCEN s-ar putea alimenta cu gaze direct din conductele Transgaz, economisind banii plătiți Distrigaz pentru distribuție. Acum, opțiunea este interzisă de lege CITEȘTE ȘI ELCEN s-ar putea alimenta cu gaze direct din conductele Transgaz, economisind banii plătiți Distrigaz pentru distribuție. Acum, opțiunea este interzisă de lege

Cei 122 de directori chestionați anticipează că producția brută din SUA la sfârșitul anului 2018 va fi de 9,9 milioane Barili de petrol pe zi (bpd). Mai mult de o treime dintre aceștia preferat cifra rotundă de 10 milioane bpd.

viewscnt
Afla mai multe despre
uragan
harvey
petrol
gaze