Japonia interzice intrarea în țară a cetățenilor străini nerezidenți

Japonia interzice intrarea în țară a cetățenilor străini nerezidenți
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2020

Japonia a anunțat sâmbătă că va interzice intrarea în țară a cetățenilor străini nerezidenți, din 28 decembrie, din cauza noii tulpini de coronavirus care este foarte contagioasă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Interdicția va fi în vigoare până la sfârșitul lunii ianuarie, a anunțat guvernul printr-un comunicat.

Cetățenii japonezi și rezidenții străini vor avea permisiunea de a intra, dar trebuie să prezinte dovada unui test de coronavirus negativ efectuat cu 72 de ore înainte de plecarea spre Japonia și trebuie să stea în carantină timp de două săptămâni după sosire, se arată în comunicat.

Clienții care semnează în luna ianuarie un contract concurențial nu vor achita prețurile la energie majorate de FUI pentru consumul dintre 1 ianuarie și data semnării contractului CITEȘTE ȘI Clienții care semnează în luna ianuarie un contract concurențial nu vor achita prețurile la energie majorate de FUI pentru consumul dintre 1 ianuarie și data semnării contractului

Japonia a raportat vineri primele sale cazuri de infectare cu noua tulpină de coronavirus, la pasagerii veniți din Marea Britanie, scrie News.ro

Noua variantă a fost detectată și la un bărbat care a vizitat Marea Britanie și la un membru al familiei acestuia- primele cazuri de persoane infectate găsite în afara controalelor aeroportului - a relatatt sâmbătă Nippon TV.

Noua tulpină se adaugă îngrijorărilor cu privire la o creștere a cazurilor, în condițiile în care Tokyo a raportat sâmbătă o altă creștere record.

Infecțiile cu virusul care provoacă COVID-19 au atins un record de 949 în capitală, exact înainte de Anul Nou, perioadă în care oamenii încep să plece din capitală către provincii. Numărul cazurilor grave a rămas neschimbat față de ziua precedentă, la 81.

viewscnt
Afla mai multe despre
japonia
straini
nerezidenti