Uniunea Europeană, invitată să se pregătească pentru un eventual Brexit fără acord

Uniunea Europeană, invitată să se pregătească pentru un eventual Brexit fără acord
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2018

Importanți oficiali ai Uniunii Europene au fost invitați miercuri să se pregătească pentru un posibil Brexit fără acord, negociatorul-șef al UE cerând 'progrese decisive' în tratativele cu Londra, cu o săptămână înainte de un summit european crucial, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

La o reuniune a comisarilor europeni de la Bruxelles, Michel Barnier, negociatorul-șef al UE pentru Brexit, și Martin Selmayr, secretarul general al Comisiei Europene, au prezentat un bilanț al negocierilor dintre UE și Marea Britanie, care urmează să părăsească blocul comunitar la sfârșitul lunii martie 2019, scrie Agerpres.

FMI: Riscurile pentru stabilitatea financiară au crescut la nivel mondial, din cauza tensiunilor comerciale CITEȘTE ȘI FMI: Riscurile pentru stabilitatea financiară au crescut la nivel mondial, din cauza tensiunilor comerciale

Michel Barnier 'a reamintit că progrese decisive ar trebui să se facă în timp util pentru Consiliul European din octombrie și că negocierile la nivel tehnic vor continua în această săptămână', a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, în cadrul unei conferințe de presă la Bruxelles.

viewscnt
Afla mai multe despre
brexit