Administrația Porturilor a lansat o licitație de 8,3 milioane euro pentru proiectul platformei de la Galați

Administrația Porturilor a lansat o licitație de 8,3 milioane euro pentru proiectul platformei de la Galați
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2019

Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime a lansat o licitație de 39,6 milioane lei (8,3 milioane euro), fără TVA, bani europeni, pentru lucrări în cadrul proiectului Platforma Multimodală Galați, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Banii provin din Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM. Durata contractului este estimată la 71 de luni, iar tipul procedurii este licitație deschisă.

Licitația vizează execuția de lucrări în cadrul proiectului Platforma Multimodală Galati – Etapa II, privind modernizarea infrastructurii rutiere din zona Platformei Multimodale pentru înlăturarea blocajelor în trafic și relocarea unui segment de cale ferată pentru fluidizarea traficului feroviar din zona portuară.

Șeful Bundesbank: Politica bugetului echilibrat nu trebuie să fie un fetiș în Germania CITEȘTE ȘI Șeful Bundesbank: Politica bugetului echilibrat nu trebuie să fie un fetiș în Germania

Proiectul reprezintă a doua etapă a proiectului” Platformă Multimodală Galați – înlăturarea blocajelor majore prin modernizarea infrastructurii existente și asigurarea conexiunilor lipsă pentru rețeaua central Rhin – Dunăre/Alpi” și are ca scop realizarea de investiții în infrastructura rutieră și feroviară de acces în port.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 ianuarie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
platforma multimodala galati
administratia porturilor dunarii maritime