Cătălin Drulă: La 162 de ani de la Unire Principatelor, provinciile nu sunt legate cu autostrăzi sau căi ferate moderne

Cătălin Drulă: La 162 de ani de la Unire Principatelor, provinciile nu sunt legate cu autostrăzi sau căi ferate moderne
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 ian 2021

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, a atras atenția că la 162 de ani de la Unirea Moldovei și a Țării Românești, provinciile nu sunt legate cu autostrăzi sau căi ferate moderne, dar "momentul din 24 ianuarie 1859 ne-a arătat că uniți și solidari putem asigura dezvoltarea României, și trebuie să ne amintim zilnic această lecție importantă".

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

"Momentul 24 ianuarie 1859 ne-a arătat că uniți și solidari putem asigura dezvoltarea României. E o lecție importantă de care trebuie să ne amintim în fiecare zi. Avem cu toții răspunderea acțiunilor din prezent, care vor determina parcursul pentru generațiile viitoare", a scris ministrul, duminică, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Cătălin Drulă a menționat că pe toate sectoarele se apropie de finalizare proiectele tehnice, cel mai avansat fiind sectorul A3-Buzău.

De asemenea, el a semnalat că spre sfârșitul primăverii, va fi lansată licitația de execuție a lucrărilor a primului sector între A3 (Dumbrava) și Buzău. Apoi la câteva luni distanță urmează celelalte sectoare, pe măsură ce e finalizată proiectarea: Buzău-Focșani, Focșani-Bacău și Bacău-Pașcani. Sectorul de la Pașcani la Suceava și mai departe la Siret este și el în proiectare, dar abia la început, și va fi finalizat conform termenului contractual la anul, a precizat ministrul Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
drula
transporturi
autostrazi