Circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi restricționată

Circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi restricționată
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2024

Primăria Sector 4 anunță că circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi restricționată în următoarele două nopți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Circulația tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricționată în următoarele două nopți, în intervalul orar 23.00 – 05.30, pentru derularea unor operațiuni de igienizare a tunelului rutier”, anunță Primăria Sector 4.

FOTO Imagini spectaculoase cu cel mai dificil tronson de autostradă din istoria României. Sunt chemați muncitori din toată țara CITEȘTE ȘI FOTO Imagini spectaculoase cu cel mai dificil tronson de autostradă din istoria României. Sunt chemați muncitori din toată țara

Sursa citată a precizat că, în noaptea de joi spre vineri, activitățile vor fi desfășurate pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității, scrie News.ro.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, aceleași operațiuni vor fi realizate pe sensul opus, adică dinspre Piața Universității către bulevardul Dimitrie Cantemir.

”Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător, cu balize și garduri direcționale, așa că rugăm conducătorii auto să respecte întocmai semnalizările și indicațiile polițiștilor rutieri”, a mai transmis sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
circulatie