CNAIR a primit patru oferte pentru lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea

CNAIR a primit patru oferte pentru lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 ian 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a primit patru oferte pentru lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea de pe A2. Podul nu a mai beneficiat de reparații pe partea rutieră de 38 de ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ofertele pentru procedura de achiziție publică vizând "Realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680" au fost deschise în urmă cu o zi, a transmis, joi, CNAIR.

Până la termenul limită, au depus oferte Asocierea Construcții Erbașu S.A. - Vahostav - SK A.S, Asocierea Autoprima Serv S.R.L - Luconsa BM, Asocierea SC Maristar COM SRL – Hydrostoy AD și Spic Internazionale, scrie News.ro.

FOTO & VIDEO Marca sud-coreeană Kia și-a prezentat noul logo și un nou slogan de marcă, cu artificii și drone CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Marca sud-coreeană Kia și-a prezentat noul logo și un nou slogan de marcă, cu artificii și drone

"Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 metri, este o parte importantă a Coridorului IV Pan-European care traversează România de la Vest la Est. Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care acest pod nu a suferit niciun fel de lucrări de reparații semnificative pe partea rutieră", a arătat sursa citată.

Proiectul de reabilitare a podului va fi finanțat din fonduri europene nerambursabile - Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 96.791.664,03 lei.

Perioada de execuție a lucrăriloreste de 24 luni, iar perioada de garanție de minim 36 de luni.

"Concomitent cu această procedura de achiziție, CNAIR a demarat în cursul anului 2020 și procedura de achiziție publică ce are ca obiect „Realizarea lucrarilor de Reabilitare a Podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, cu o valoare estimata de 81.027.397,83 lei. Pentru aceasta procedura, comisia de evaluare analizează ofertele depuse", a menționat CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pod bratul borcea