Dan Air anunță lansarea a trei noi zboruri directe din Brașov

Dan Air anunță lansarea a trei noi zboruri directe din Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2023

Compania Dan Air anunță încă trei zboruri directe din Brașov pentru programul de iarnă, informează We Radio Sfântul Gheorghe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Operatorul mai adaugă alte trei rute spre Franța, Emiratele Arabe Unite (UAE) și Norvegia din luna noiembrie a acestui an. Nu sunt singurele vești bune, pentru că reprezentanții companiei aeriene au în plan aducerea unei unei a doua aeronave pentru deservirea operațiunilor din Brașov.

VIDEO Noua atracție turistică a României CITEȘTE ȘI VIDEO Noua atracție turistică a României

În prezent DAN AIR operează zboruri către zece  destinații de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa ca Roma, Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra, Barcelona, Madrid, Valencia.

DAN AIR operează zboruri de peste 5 ani și a transportat peste 3 milioane de pasageri pentru companii de renume din Europa și Orientul Mijlociu. În prezent, aceasta este singura companie care operează zboruri regulate din orașul de sub Tâmpa.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan air
avion