Ford recheamă sute de mii de SUV-uri și camionete compacte din Statele Unite pentru o problemă la baterie

Ford recheamă sute de mii de SUV-uri și camionete compacte din Statele Unite pentru o problemă la baterie
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2024

Ford recheamă 456.565 de SUV-uri și camionete compacte din Statele Unite din cauza pierderii puterii de transmisie provocată de o problemă la baterie, a anunțat Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

O încărcare scăzută a bateriei, nedetectată, ar putea duce la nefuncționarea corectă a unor accesorii electrice, cum ar fi luminile de avarie, sau să provoace o pierdere a puterii de transmisiei în vehiculele afectate, potrivit NHTSA.

VIDEO Turcii au început lucrările la cel mai dificil lot de autostradă din România CITEȘTE ȘI VIDEO Turcii au început lucrările la cel mai dificil lot de autostradă din România

Rechemarea include SUV-urile Bronco Sport fabricate între 2022 și 2024 și camionete compacte Maverick fabricate între 2022 și 2023, a spus autoritatea de reglementare a siguranței auto, scrie News.ro.

Dealerii vor recalibra modulele de control al diferitelor componente și ale grupului de propulsie pentru a remedia problema gratuit, conform NHTSA.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
suv