Guvernul britanic majorează cu 44% finanțarea pentru investițiile în infrastructura rutieră

Guvernul britanic majorează cu 44% finanțarea pentru investițiile în infrastructura rutieră
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2018

Ministrul britanic de Finanțe, Philip Hammond, va anunța luni creșterea cu 44% a investițiilor în drumuri și autostrăzi prevăzute în buget, oferind o imagine a cheltuielor publice mai mari promise de guvern, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Fondurile de 25,5 miliarde de lire sterline (37 miliarde dolari) aferente perioadei 2020-2025, vor fi investite în proiecte din Anglia, cum ar fi modernizarea autostrăzilor și construcția unor drumuri de importanță majoră, potrivit News.ro.

Alte 3,5 miliarde de lire vor fi alocate pentru infrastructura locală.

Ministerul a anunțat că investițiile vor reduce aglomerația în trafic și vor contribui la îmbunătățirea productivității economice.

EXCLUSIV Porsche va promova noul Cayenne în Europa și SUA cu un film-poveste turnat în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Porsche va promova noul Cayenne în Europa și SUA cu un film-poveste turnat în România

Veniturile obținute din accizele auto vor fi alocate în totalitate, în premieră, investițiilor în infrastructură.

Hammond trebuie să demonstreze că poate onora promisiunea premierului Theresa May, că va pune capăt austerității din ultimul deceniu, concomitent cu continuarea reducerii datoriei publice ridicate.

Chiar dacă există un anumit spațiu de manevră după scăderea deficitului bugetar, incertitudinile legate de impactul economic al ieșirii din Uniunea Europeană, în martie 2019,vor restricționa probabil opțiunile lui Hammond.

Retailer: Șoferii români forțează utilizarea anvelopelor peste limita maximă de folosire. Câți bani cheltuiesc la pregătirea autovehiculului pentru iarnă CITEȘTE ȘI Retailer: Șoferii români forțează utilizarea anvelopelor peste limita maximă de folosire. Câți bani cheltuiesc la pregătirea autovehiculului pentru iarnă

Guvernul a anunțat vineri că Hammond va oferi probabil o reducere de 900 de milioane de lire a taxelor pentru retaileri, pentru ca aceștia să poată concura mai bine cu retailerii online.

Ministerul de Finanțe a mai anunțat sâmbătă că Hammond va lansa un studiu de fezabilitate referitor la o schemă de împrumut fără dobândă prin care să fie sprijinite persoanele cu venituri mici care vor să scape de dependența creditelor cu dobânzi mari.

viewscnt
Afla mai multe despre
marea britanie
investitii
crestere
majorare
finantare
infrastructura
rutier
guvern
finante