Hyundai a lansat un manual de utilizare auto bazat pe realitatea augmentată

Hyundai a lansat un manual de utilizare auto bazat pe realitatea augmentată
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 5 ian 2016

Hyundai, cel mai mare producător coreean de automobile, a dezvoltat un manual de utilizare pentru autovehicule bazat pe realitatea augmentată (AR), sub forma unei aplicații pentru smartphone, urmând ca acesta să fie disponibil pe piață în următoarele două luni, potrivit The Verge.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația, lansată la CES (Consumer Electronics Show) 2016, din Las Vegas, le permite utilizatorilor să afle detalii despre mașina pe care o conduc, să descopere funcții noi și chiar să remedieze unele probleme, fără să fie necesar să meargă la service.

Utilizatorii aplicației pot vedea în AR diferite componente ale mașinii, alături de explicații legate de denumirea și rolul acestora și pot vizualiza tutoriale. Totodată, aceștia pot afla informații despre modul în care o anumită piesă poate fi înlocuită.

Noul ghid auto va fi disponibil începând din februarie sau martie, inițal doar pentru Hyundai Sonata, urmând ca pe viitor aplicația să fie extinsă pentru toate modelele producătorului auto.

Realitatea augmentată reprezintă o alternativă mai practică și mai puțin costisitoare la realitatea virtuală (VR), care suprapune elemente digitale holografice peste obiectele din mediul înconjurător.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
auto
ghid
manual utilizare
ar
realitate augmentata
smartphone
aplicatie