Se reia licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției autostrăzii Brașov-Bacău

Se reia licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției autostrăzii Brașov-Bacău
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2022

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că se reia licitația pentru elaborarea studiului de frezabilitate necesar construcției autostrăzii Brașov- Bacău.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit CNAIR, a fost transmisă în SICAP documentația de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziție publică pentru finalizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Brașov-Bacău, scrie News.ro.

EXCLUSIV Fondurile de pensii din România și-au redus expunerea pe obligațiunile emise de o bancă din Rusia. O parte din titluri a ajuns la maturitate, banii au fost virați în conturi CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondurile de pensii din România și-au redus expunerea pe obligațiunile emise de o bancă din Rusia. O parte din titluri a ajuns la maturitate, banii au fost virați în conturi

Durata contractului de proiectare este de 28 de luni, din care 24 de luni pentru finalizarea studiului de fezabilitate.

Reprezentanții CNAIR au precizat că, după validarea documentației, va putea fi lansată licitația propriu-zisă aferentă contractului de proiectare.

”Autostrada Brașov – Bacău are ca scop să asigure o legătură rutieră de înaltă calitate între regiunile Moldova și Transilvania. Proiectul va asigura realizarea unui sector de autostradă ce va face legatura între orașele Brașov și Bacău, acesta făcând parte din autostrada cu denumirea generică „Moldova”, indicativ A5 cuprins în MPGT și care realizează legătura între localitățile Brașov - Târgu Secuiesc - Onești - Bacău. Având în vedere prioritizarea proiectelor realizată în cadrul Planul Investițional (P.I.), proiectul este cuprins in strategia de finanțare în cadrul noului Program Operațional Transport 2021-2027”, a arătat sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada brașov-bacău
studiu