TAROM lansează o nouă ofertă de bilete la prețuri reduse

TAROM lansează o nouă ofertă de bilete la prețuri reduse
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2024

Compania aeriană națională TAROM lansează o nouă campanie de bilete la prețuri reduse, spre Belgrad, Budapesta, Chișinău, Londra, Praga, Sofia și Tel Aviv, cu zboruri în luna iulie și achiziția de bilete în perioada 26-28 februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tarifele încep de la 120 euro dus-întors.

FOTO Prima gară din România cu spații închise din cauza mizeriei CITEȘTE ȘI FOTO Prima gară din România cu spații închise din cauza mizeriei

TAROM lansează o nouă ofertă de bilete la prețuri reduse

TAROM a decis recent să opereze zboruri zilnice către Statele Unite ale Americii, începând cu 1 februarie 2024, în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways.

VEZI AICI ȘI Primul zbor transatlantic alimentat de grăsimi animale si grăsime produsă la gătit a aterizat

Cursele sunt din București spre New York (JFK) și Miami, cu escale în Madrid sau Roma.

Prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje și taxe incluse.

TAROM are în plan, în scurt timp, completarea rutelor de zbor și către alte destinații din SUA, majorarea frecvențelor de zbor și a ofertelor tarifare.

TAROM are o nouă conducere, după demisia directorului general Bogdan Popescu. În locul său a fost numit directorul financiar al companiei, Costin Iordache.

El o experiență de peste 18 de ani în companii precum ABN AMRO BANK, Romtelecom, Telekom Group.

VIDEO Acțiunile Boeing se prăbușesc. Imagini care arată o gaură în aeronavă și pasageri care folosesc măști de oxigen CITEȘTE ȘI VIDEO Acțiunile Boeing se prăbușesc. Imagini care arată o gaură în aeronavă și pasageri care folosesc măști de oxigen

El a mai deținut postul de conducere, în urmă cu un an, atunci ca interimar.

Bogdan Popescu, care a preluat conducerea companiei TAROM doar în urmă cu circa două luni, și-a dat demisia la finele anului trecut.

El a fost plecat săptămâna trecută la Bruxelles, pentru a discuta despre modificarea planului de restructurare și aprobarea ajutorului de stat.

ULTIMA ORĂ Guvernul majorează agresiv accizele și generează scumpirea carburanților cu 10%, în 2 etape CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul majorează agresiv accizele și generează scumpirea carburanților cu 10%, în 2 etape

Bogdan Popescu a fost CEE Enterprise Sales Excellence Director la Microsoft, Head of Store Operations la Metro, Marine Products Global Supply&Portfolio Manager la Shell, General Manager la Ameropa Grains.

Bogdan Popescu

Bogdan Popescu

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bogdan popescu