TAROM reia zborurile către Tel Aviv

TAROM reia zborurile către Tel Aviv
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 dec 2023

Compania TAROM va relua zborurile pe relația Tel Aviv, începând din data de 1 ianuarie, cu două frecvențe săptămânale, potrivit unui comunicat al operatorului aerian național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima cursă, cu numărul RO155/6, va fi operată conform următorului orar de zbor: RO155 - plecare din București (OTP) la ora 20:45 și sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23:20 în data de 1 ianuarie 2024 și RO156 - plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00:20 și sosire la București (OTP) la ora 03:05 în data de 2 ianuarie 2024, arată News.ro.

FOTO Autostrada Făgăraș – Sibiu: Au început forajele geotehnice CITEȘTE ȘI FOTO Autostrada Făgăraș – Sibiu: Au început forajele geotehnice

"Compania TAROM monitorizează în continuare situația de securitate din Israel și este în permanentă comunicare cu autoritățile locale și internaționale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării și al schimbării situației actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzător și va fi reflectat în sistemele de rezervări. Din a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcție de situația din Israel", se arată în comunicat.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
tel aviv