Tesla a dezvăluit noi stimulente

Tesla a dezvăluit noi stimulente
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2024

Tesla a dezvăluit noi stimulente pentru a-i atrage pe consumatorii din China, cea mai mare piață auto din lume, unde producătorul american de automobile electrice este implicat într-un război prelungit al prețurilor cu rivali precum BYD, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consumatorii chinezi care aleg să achiziționeze un sedan Model 3 sau un SUV Model Y din stocurile existente până la finele lunii martie, vor putea beneficia de stimulente cu o valoare de maxim 34.600 de yuani (4.807 dolari), a precizat Tesla într-o postare pe contul său de pe rețeaua Weibo, scrie Agerpres.

Dacia Sandero va avea și motorizare electrică pe generația IV CITEȘTE ȘI Dacia Sandero va avea și motorizare electrică pe generația IV

Printre noile stimulente se numără o reducere de 8.000 de yuani la produsele pentru asigurarea automobilului și un discount de 10.000 de yuani dacă cumpărătorul alege o culoare diferită a automobilului. De asemenea, Tesla oferă planuri preferențiale de finanțare care permit cumpărătorului să facă o economie de până la 16.600 de yuani la achiziționarea unui Model Y.

Întrebat care sunt stocurile actuale de automobile pe care Tesla le are în China, un reprezentant de vânzători a spus că este vorba de un stoc limitat, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

Noile stimulente de la Tesla vin după ce rivalul chinez BYD a dezvăluit la începutul săptămânii noi versiuni ale sedanului Han și ale SUV-ului Tang, cu prețuri de pornire mai mici cu 10,35%, respectiv 14,3% comparativ cu versiunile precedente.

Primii doi mari producători mondiali de automobile electrice sunt implicat într-un război agresiv al prețurilor în China. Pe fondul încetinirii cererii și creșterii competiției, Tesla a tăiat prețurile la anumite automobile Model 3 și Model Y în luna ianuarie. BYD, care în ultimul trimestru al anului trecut a detronat Tesla din poziția de lider mondial pe piața de automobile electrice, a răspuns în februarie cu reduceri și mai mari de prețuri.

Geely Auto, cel mai mare rival chinez al BYD, a tăiat și el prețurile de pornire pentru modelele sale Galaxy L6 și L7, cu 15%, respectiv 9%, începând de vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
preturi