Tesla, investigată pentru că nu a dezvăluit investitorilor un accident mortal din luna mai

Tesla, investigată pentru că nu a dezvăluit investitorilor un accident mortal din luna mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iul 2016

Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC) investighează dacă Tesla a încălcat legislația pieței de capital pentru că nu a dezvăluit investitorilor accidentul mortal în care a fost implicat un automobil al companiei care avea activată funcția de pilot automat, a declarat o persoană apropiată situației, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Joshua Brown, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui automobil Tesla, a murit după ce un camion i-a tăiat calea, pe o autostradă din Florida, scrie News.ro.

Tesla a informat Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier din SUA despre producerea accidentului și a investigat dacă automobilul electric avea activată funcția de pilot automat, care permite automobilelor să se conducă singure în anumite condiții.

Compania nu a comunicat investitorilor producerea accidentului, printr-un anunț oficial la SEC.

Prima imagine cu iPhone 7 confirmă o parte din zvonuri CITEȘTE ȘI Prima imagine cu iPhone 7 confirmă o parte din zvonuri

Autoritatea pentru siguranța automobilelor a deschis o investigație referitoare la tehnologia pentru funcția de pilot automat a automobilelor Tesla..

Instituția pentru siguranța traficului investighează la rândul ei accidentul, pentru a stabili dacă există probleme sistemice legate de dezvoltatea automobilelor autonome, a declarat luni un purtător de cuvânt.

Investigația SEC este în stadiu incipient și ar putea să nu ducă la nicio măsură din partea instituției, a precizat sursa.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
accident mortal