Uber va trata angajarea ca pe un „privilegiu”

Uber va trata angajarea ca pe un „privilegiu”
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2022

Uber va reduce cheltuielile pentru marketing și va trata angajarea ca pe un „privilegiu”, a declarat directorul general Dară Khosrowshahi într-un e-mail trimis angajaților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

„Este clar că piața se confruntă cu o schimbare seismică și trebuie să reacționăm în consecință”, a spus Khosrowshahi, conform CNBC.

Uber se va concentra acum pe obținerea profitabilității pe baza free cash flow-ului, mai degrabă decât pe EBITDA, a adăugat acesta.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

Anterior a fost relatat că unii șoferi ai Uber și Lyft din Statele Unite iau în considerare să se retragă de pe platformele de transport bazate pe aplicații, deoarece alimentarea cu carburanți devine mai costisitoare, unii considerând că suprataxele nou anunțate de companii sunt ”insultătoare”.

Uber și-a îmbunătățit previziunile privind profitul la începutul acestei luni, anticipând o creștere mai rapidă decât se aștepta a cererii de transport în comun.

Ambele companii, totuși, se confruntă cu perspectiva ca șoferii să renunțe la serviciile de transport, deoarece prețurile mari ale carburanților le fac o gaură în buzunare.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
lyft
sua
pret
carburanți