Un nou operator aerian anunță zboruri de pe Aeroportul Brașov

Un nou operator aerian anunță zboruri de pe Aeroportul Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2024

Consiliul Județean Brașov anunță că operatorul aerian Fly Lili va zbura, din 15 iunie, către München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul, de pe Aeroportul Brașov. Alte zboruri vor fi lansate în iulie, dar și la final de an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În cadrul unei conferințe de consultare a mediului de afaceri la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, cu participarea președintelui Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a primarului Orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, a președintelui Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Silviu Costea, și a conducerii Regiei Autonome „AIBG” reprezentate prin directorul general Constantin Albu și președintele Consiliului de Administrație Daniel Micu, Cătălin Cotruț, directorul general al companiei Fly Lili, a anunțat destinațiile pe care aceasta le va asigura începând cu data de 15 iunie 2024”, a transmis Consiliul Județean Brașov.

FOTO România a depășit o nouă bornă la autostrăzi și drumuri de mare viteză CITEȘTE ȘI FOTO România a depășit o nouă bornă la autostrăzi și drumuri de mare viteză

Sursa citată a precizat că este vorba despre: München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul, scrie News.ro.

Din luna iulie, pe lângă acestea ar urma să fie inițiate zboruri spre și dinspre Milano și Barcelona, în timp ce spre sfârșitul anului 2024 s-ar adăuga destinații spre Franța și Israel.

Frecvența de operare pe care Fly Lili o propune este de trei zboruri pe săptămână pentru fiecare destinație.

”Suntem extrem de încântați că putem conta pe o consistentă prezență a operatorului Fly Lili pe Aeroportul Internațional Brașov. Le-am transmis oficialilor din conducerea companiei că lucrăm asiduu la dezvoltarea documentațiilor tehnice necesare pentru extinderea capacității noastre aeroportuare, astfel încât să răspundem cererii crescânde de călătorii și să deservim un număr mai mare de destinații. În plus, am stabilit un program continuu de mentenanță pentru aeronave și împreună cu ROMATSA asigurăm operarea zborurilor în conformitate cu orarul solicitat de operatorii aerieni. Ne dorim ca Aeroportul Brașov să devină pe zi ce trece o opțiune de top pentru călătorii, asigurând servicii de înaltă calitate și conexiuni convenabile către destinații din întreaga lume”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban.

Fly Lili este o companie aeriană privată care a fost lansată în România în anul 2021.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a fost inaugurat în luna iunie 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
fly lili
aeroportul brașov