Vânzările Volkswagen au atins un nivel record de 10,3 milioane de vehicule în 2016

Vânzările Volkswagen au atins un nivel record de 10,3 milioane de vehicule în 2016
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2017

Vânzările grupului Volkswagen au urcat cu 12% în decembrie, aducând livrările anuale la un nivel record de 10,3 milioane de vehicule, în pofida scandalului emisiilor, potrivit datelor publicate joi, citate de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Livrările grupului, incluzând mărcile de lux Audi și Porsche, au crescut în decembrie la 933.300 de vehicule, de la 834.700 în urmă cu un an, susținute de creșterile de două cifre din China și Statele Unite, scrie News.ro.

La nivelul anului 2016, vânzările grupului au avansat cu 3,8%, de la nivelul de 9,93 de milioane de vehicule atins în 2015.

Toyota a anunțat în decembrie că pentru 2016 estimează vânzări de 10,09 milioane de vehicule, ușor sub estimările inițiale de 10,1 milioane de unități.

Mercedes-Benz a devenit cel mai mare producător de automobile de lux din lume, depășind BMW CITEȘTE ȘI Mercedes-Benz a devenit cel mai mare producător de automobile de lux din lume, depășind BMW

Producătorul auto japonez se află deja în urma grupului Volkswagen în funcție de vânzările realizate în primul semestru din 2016, iar rezultatele anuale sunt așteptate la începutul lunii februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen