VIDEO&FOTO Gott Strasse, în linie dreaptă pentru deschiderea variantei de ocolire Sfântu Gheorghe

VIDEO&FOTO Gott Strasse, în linie dreaptă pentru deschiderea variantei de ocolire Sfântu Gheorghe
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

Antreprenorul brașovean Gott Strasse a ajuns la un grad de execuție de 65% la varianta de ocolire Sfântu Gheorghe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Șantierul se află în linie dreaptă pentru deschiderea traficului în luna august, anunță autoritățile.

VIDEO Grecii de la Aktor au montat, noaptea, primele grinzi duble la Autostrada Bucureștiului CITEȘTE ȘI VIDEO Grecii de la Aktor au montat, noaptea, primele grinzi duble la Autostrada Bucureștiului

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a drumului național DN 73, între Brașov și Fundata, a fost emis luna trecută.

Serbia continuă să uimească - încă o linie cu trenuri ce merg cu 200 km/h CITEȘTE ȘI Serbia continuă să uimească - încă o linie cu trenuri ce merg cu 200 km/h

Potrivit contractului, lucrările vor dura 18 luni și prevăd aducerea drumului la parametrii normali de funcționare și fluidizarea valorilor de trafic.

VIDEO&FOTO Gott Strasse, în linie dreaptă pentru deschiderea variantei de ocolire Sfântu Gheorghe

Pe lângă lucrările de ranforsare și lărgire a carosabilului la minimum 7 metri, proiectul prevede și modernizarea podurilor, resistematizarea intersecțiilor, numeroase lucrări de consolidare și refacerea sistemului de evacuare a apelor pluviale de pe traseu.

VIDEO Alfa Romeo va lansa noul SUV Stelvio în a doua jumătate a anului 2025 CITEȘTE ȘI VIDEO Alfa Romeo va lansa noul SUV Stelvio în a doua jumătate a anului 2025

Investiția vizează și lărgirea la 4 benzi de circulație a sectorului cuprins între ieșirea din municipiul Brașov și intersecția cu drumul de legătură spre autostrada Râșnov – Cristian.

VIDEO&FOTO Gott Strasse, în linie dreaptă pentru deschiderea variantei de ocolire Sfântu Gheorghe

Luna trecută a fost semnat contractul cu firma care va finaliza lucrările de modernizare a DN73, între Brașov și Fundata.

Investiția, în valoare de 213,4 milioane de lei, va fi dusă la bun sfârșit de S.C. VIAROM CONSTRUCT S.R.L., declarat câștigător în urma procedurilor de achiziție publică.

CNIR a pus ochii pe “Autostrada Nordului”. Ce proiecte vrea de la CNAIR CITEȘTE ȘI CNIR a pus ochii pe “Autostrada Nordului”. Ce proiecte vrea de la CNAIR

Pe tronsonul de 36 de kilometri de pe teritoriul județului Brașov, lucrările prevăd, printre altele, lărgirea la 4 benzi de circulație a sectorului cuprins între ieșirea din municipiul Brașov și intersecția cu drumul de legătură spre autostrada Râșnov – Cristian.

Investiția prevede și aducerea drumului la parametrii normali de funcționare și fluidizarea valorilor de trafic. Pe lângă lucrările de ranforsare și lărgire a carosabilului la minim 7 m, proiectul prevede și modernizarea podurilor, resistematizarea intersecțiilor, numeroase lucrări de consolidare, respectiv refacerea sistemului de evacuare a apelor pluviale de pe traseu.

FOTO Alpine lansează primul model după șapte ani, derivat din Renault 5 CITEȘTE ȘI FOTO Alpine lansează primul model după șapte ani, derivat din Renault 5

Lucrările vor dura 18 luni după predarea amplasamentului către constructor, care vor putea intra imediat pe teren având în vedere că lucrările au deja proiect tehnic aprobat și autorizație de construire.

În ceea ce privește executarea lucrărilor de pe teritoriul județului Argeș (sectorul dintre Câmpulung și Fundata) a fost desemnată asocierea GROMA HOLD EOOD & EVROPEISKI PATISHTA AD & S.C. GOTT STRASSE S.R.L. & S.C. PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L., însă a fost înregistrată și o contestație din partea uneia dintre firmele ofertante, astfel semnarea contractului se mai amână. 

VIDEO&FOTO Gott Strasse, în linie dreaptă pentru deschiderea variantei de ocolire Sfântu Gheorghe

viewscnt
Afla mai multe despre
brasov
fundata