VIDEO Lapoviță și ninsoare, vânt puternic și minus 5 grade pe Transalpina. S-au stopat acțiunile de deszăpezire

VIDEO Lapoviță și ninsoare, vânt puternic și minus 5 grade pe Transalpina. S-au stopat acțiunile de deszăpezire
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2024

Drumarii au stopat acțiunile de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, în zonă fiind înregistrate lapoviță și ninsoare, dar și vânt puternic, a declarat reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Cristi Tudor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit acestuia, între km 34 +800/59+800 de pe DN 67C se înregistrează viscol, gheață și ceață, iar temperatura este de minus 5 grade Celsius, scrie Agerpres.

România își cumpără trenuri capabile să atingă viteze mari CITEȘTE ȘI România își cumpără trenuri capabile să atingă viteze mari

"Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, temperaturi foarte scăzute, vânt puternic, angajații nu pot să intervină pentru continuarea acțiunilor de pe DN 67 C, pentru că se expun unui pericol real și s-a luat decizia încetării pe sectorul periculos. Dacă vom putea în perioada aceasta să mai lucrăm, vom lucra la indicatoare sau la alte astfel de operațiuni, dar acolo unde nu ne expunem unui pericol", a precizat Cristi Tudor.

Transalpina este închisă, în lunile cu zăpadă, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe o porțiune de peste 20 de kilometri.

Sursa video: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
zapada