VIDEO Lucrări pentru deszăpezirea Transalpinei

VIDEO Lucrări pentru deszăpezirea Transalpinei
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2024

Drumarii intervin pe Transalpina pentru a deszăpezi porțiunea dintre Rânca și Obârșia Lotrului, au anunțat reprezentanții DRDP Craiova. Deocamdată nu se poate estima cînd va fi redeschisă circulația, temperaturile pe timpul nopții fiind scăzute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Continuăm pe DN 67C lucrările de îndepărtare a zăpezii de pe partea carosabilă și pregătim deschiderea drumului. Lucrăm cu două autofreze de mare capacitate. Una lucrează pe sectorul dinspre Obârșia Lotrului, una dinspre Rânca, două încărcătoare frontale de mare capacitate și un utilaj cu răspânditor de material antiderapant care acționează cu sare pentru a topi gheața care se formează pe timpul nopții”, au declarat reprezentanții DRDP Craiova.

Cel mai nou Audi electric, disponibil în România pentru comandă. Cât costă cea mai ieftină versiune CITEȘTE ȘI Cel mai nou Audi electric, disponibil în România pentru comandă. Cât costă cea mai ieftină versiune

Ei au avut un mesaj și pentru conducătorii auto.

“Rugăm participanții la trafic să nu încerce să intre pe acest sector de drum pentru că pe timpul nopții se formează gheață pe partea carosabilă și riscurile de evenimente rutiere nedorite sunt foarte, foarte mari”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată, nu se poate estima cât vor dura operațiunile și când va putea fi redeschisă circulația pe sectorul de drum închis, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
drum