VIDEO Punct de întoarcere realizat pe sub pasajul rutier de pe DN 1, la Aeroport Otopeni

VIDEO Punct de întoarcere realizat pe sub pasajul rutier de pe DN 1, la Aeroport Otopeni
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2024

CNAIR anunță vineri, că, pentru decongestionarea traficului din zona Aeroportului Otopeni, s-a realizat un punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Practic, s-a realizat o bandă suplimentară de circulație sub pasajul rutier, astfel încât conducătorii auto, care circulă pe DN1 sensul București – Ploiești și doresc să se întoarcă spre București să nu mai fie nevoiți să pătrundă în sensul giratoriu existent sub pasajul rutier pentru realizarea acestei manevre”, anunță, vineri, CNAIR, într-un comunicat de presă.

FOTO Softronic livrează noi locomotive, acum și unui operator român CITEȘTE ȘI FOTO Softronic livrează noi locomotive, acum și unui operator român

Sursa citată a precizat că punctul de întoarcere a fost semnalizat corespunzător prin realizarea de marcaje și instalarea de indicatoare rutiere, scrie News.ro.

”Precizăm faptul că acest punct de întoarcere poate fi utilizat numai de vehicule cu o înălțime maximă de 3.00 m, celelalte vehicule urmând să utilizeze, în continuare, sensul giratoriu”, a mai transmis CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
aeroport otopeni