VIDEO SUA: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste un parc de locuințe mobile; mai mulți morți

VIDEO SUA: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste un parc de locuințe mobile; mai mulți morți
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2024

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste un parc de locuințe mobile în Clearwater, Florida, în sud-estul SUA, provocând moartea mai multor persoane, au anunțat autoritățile locale, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Pot confirma că sunt mai mulți morți, atât în aparat, cât și în interiorul unor locuințe mobile", a declarat șeful de pompieri din sector, Scott Ehlers, în cadrul unei conferințe de presă.

FOTO Jeep schimbă radical designul mărcii cu viitorul Wagoneer CITEȘTE ȘI FOTO Jeep schimbă radical designul mărcii cu viitorul Wagoneer

Accidentul s-a produs la orele locale 19:00 (00:00 GMT vineri), la scurt timp după ce un aeroport vecin a primit un mesaj de alertă privind un avion în dificultate, a precizat Ehlers.

Pompierii s-au deplasat rapid spre vastul parc de locuințe mobile din Bayside Waters și au putut stinge incendiile cauzate de căderea aparatului de zbor, scrie Agerpres.

Cel puțin trei locuințe au fost cuprinse de flăcări și o a patra a încasat impactul direct al avionului, potrivit șefului de pompieri. Locuitorii altor case și-au putut părăsi în siguranță locuințele.

Avionul de mici dimensiuni era un aparat monomotor de tip Beechcraft Bonanza V35, au raportat media locale, citând FAA, agenția federală însărcinată cu reglementarea aeriană în SUA. Pilotul ar fi semnalat o pană la motor înainte de accident, potrivit aceleiași surse.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
sua
miami