VIDEO Tower Bridge din Londra a rămas blocat 12 ore cu cele două brațe ridicate

VIDEO Tower Bridge din Londra a rămas blocat 12 ore cu cele două brațe ridicate
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2021

Tower Bridge din Londra a rămas blocat cu cele două brațe ridicate, timp de 12 ore, din cauza unui "incident tehnic", perturbând mult traficul în capitala britanică. Defecțiunea a fost remediată, anunță BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Cele două părți ale podului au rămas ridicate până luni după-amiază, după ce au fost deschise pentru a lăsa să treacă impozantul velier Sailing Vessel Tenacious, potrivit calendarului podului, scrie News.ro.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Este a doua oară într-un an când lucrarea construită la sfârșitul secolul al XIX-lea și devenită simbol al Londrei a rămas imobilizată, după o pană de mai mult de o oră în august 2020.

"Tower Bridge este închis circulației și pietonilor din cauza unui incident tehnic. Evitați zona, vă rugăm", a scris luni, pe Twitter, poliția londoneză.               

Podul leagă cartierul financiar Square Mile de Southwark, de cealaltă parte a Tamisei și închiderea sa a provocat luni ambuteiaje pe cele două maluri.

Construit în opt ani, între 1886 și 1894, podul era considerat în acea epocă "cel mai lung și mai sofisticat pod mobil", potrivit site-ului său.

Cele două brațe ale podului se ridică și coboară de 800 de ori pe an datorită a patru roți dințate mari, activate inițial de aburi înainte de instalarea unui sistem hidraulic în anii 1970. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tower bridge
londra