CertAsig o numește pe Maria Rangelova, adusă din Bulgaria, ca Director General Adjunct

CertAsig o numește pe Maria Rangelova, adusă din Bulgaria, ca Director General Adjunct

Maria Rangelova

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2018

Asiguratorul corporate CertAsig anunță primirea deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de a o numi pe Maria Rangelova în poziția de Director General Adjunct al CertAsig. Aceasta se va implica în continuare în afacerile din Bulgaria și va coordona managementul brokerilor și activitatea de subscriere pentru clasele de asigurări de bunuri și asigurări tehnice, cât și pentru asigurările de răspunderi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Maria Rangelova, anterior Director al Sucursalei din Bulgaria, are peste 20 de ani de experiență în asigurare și reasigurare pe piața bulgărească. 

CertAsig a încheiat anul cu o creștere a primelor brute subscrise de 10% și a plătit daune de aproximativ 8 milioane de euro.

VIDEO IBM a prezentat cel mai mic computer din lume cu dimensiuni de 1 mm x 1 mm CITEȘTE ȘI VIDEO IBM a prezentat cel mai mic computer din lume cu dimensiuni de 1 mm x 1 mm

Piața principală a companiei este România, cu 65% din primele subscrise, Turcia generând 20% din prime, iar Bulgaria alte 15%.

CertAsig este o companie românească de asigurări, al cărei acționar majoritar este Royalton Capital Investors II, un fond privat de invesțitii cu sediul în Luxemburg. Principalii investitori ai Royalton Capital Investors II includ Alpha Associates, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Fondul European de Investiții (FEI).

Cu birouri în București, Constanța, Cluj-Napoca, Suceava, o sucursala în Sofia (Bulgaria) și birouri în Istanbul (Turcia) și Praga (Cehia), CertAsig are o echipă de 96 de specialiști în asigurări.

viewscnt
Afla mai multe despre
certasig
maria rangelova
asf